top of page
nettisivu_KANSI_uutiset.png

Tiedote liiketoimintakaupasta

Iloksemme haluamme kuuluttaa toimintamme laajenemisesta. Olemme ostaneet mainosliiketoiminnan Joensuun Mainospalvelulta, joka tunnetaan laajasti myös Plexman nimellä.


"Kompassimme osoitti oikeaan horisonttiin oikeaan aikaan ja kaupan kautta pystymme edelleen palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmin ja tehokkaammin."
Tj. Suvi Sorsa


Yrityskauppa on toteutettu 24.6.2021. Muuttoa Joensuun Mainospalvelun tiloihin, osoitteeseen Ukkolantie 8B, tehdään heinäkuun aikana. Toiminta käynnistyy uusissa tiloissa täydessä laajuudessaan elokuussa, mutta asiakaspalvelun haltuunotto tapahtuu heti kaupan jälkeen. Tarkoituksena on varmistaa mahdollisimman sujuva tuotanto ja asiakaspalvelu siirtymävaiheen aikana. Avoimena olevat tuotantotilaukset valmistetaan ja toimitetaan normaalisti. Myynti palvelee uusin yhteystiedoin 28.6.2021 lähtien.


"Meille on tärkeää pystyä palvelemaan yrityskaupasta siirtyviä asiakkuuksia heille totuttuun tapaan samoissa toimitiloissa. Tärkeää on tiedottaa Plexmanina tunnetun yrityksen asiakkaita siitä, että toiminta jatkuu pääpiirteittäin samalla tavalla kuten ennenkin, nyt asiakkaat saavat vaan entistä laajemmat palvelut samasta toimipisteestä. Brändpalta siirretään Joensuun Paukkajantien toimisto ja teippauspiste kokonaisuudessaan uusiin tiloihin. Luonnollisena siirtymänä koen, että myös Uimaharjun myymälän siirto on järkevää Joensuuhun, kun tilaa uusissa tiloissa on huomattavasti aiempaa enemmän. Uimaharjun toimipiste on minulle sydämen asia ja näin ollen jatkamme toimintaamme ja asiakaspalvelua edelleen myös siellä. Brändpan toiminnan perusarvot luottamus ja paikallisuus, yhdistettynä laatuun sekä ensiluokkaiseen tilaus-toimitusketjun hallintaan, ohjaavat toimintaamme myös tulevaisuudessa."
-Tj. Suvi Sorsa

Yrityskauppojen jälkeen Brändpa Oy on todellinen täyden palvelun mainos- ja painotalo ja yrityksen slogan "Yritystä näkyvissä" kuvastaakin toimintaa loistavasti. Yritykset ja yhdistykset saavat yhdeltä luukulta kaiken, mitä ne näkyvyyteen tarvitsevat. Palveluihin kuuluu graafinen suunnittelu ja niiden palvelupaketit sisällöntuotantoineen, verkkosivut ja verkkokaupat, kuvaus ja editointi, tekstiilit ja työvaatteet sekä niiden painatukset, banderollit, liput, kyltit ja muut näkyvyystuotteet, tulosteet, liikelahjat, myymäläsomisteet, teippaukset ja valomainokset.


”Plexman jatkaa toimintaansa ja panostaa EPS tuotteiden kehitykseen. Meiltä on tulossa omia tuotteita rakennusteollisuuteen muottien osalta ja kelluvien rakenteiden myynti kasvaa koko ajan. Mainosliiketoiminnoista luopuminen antaa meille enemmän aikaa ja mahdollisuuksia kehittää näitä osa-alueita. Hyvin sujunut yhteistyö Brändpan kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa. ”
-Otto Silvennoinen


Uusista ja vanhoista asiakkaista halutaan pitää hyvää huolta ja varmistaa palvelun korkeatasoinen laatu tulevaisuudessa. Avainasiakkuuksia käydään läpi Oton kanssa yhteistyössä asiakastapaamisin ja etäyhteyksin. Yrityskaupan myötä Brändpa Oy:n palvelukseen siirtyy myös yrityksen luottopakki Simo "perus" Leskinen.


"Leskisellä on erittäin hyvä käsitys yrityksen toiminnasta ja jatkossa hän vastaa toiminnasta tuotantopäällikkönä. Kova työmoraali sekä huippuluokan ammattitaito yhdistettynä graafiseen otteeseen, on erittäin hyvä vahvistus nykyiseen dynaamiseen joukkoomme. Leskisen osaaminen yhdistettynä myynnin ykköstykkiin Jonna Mertaseen sekä muuhun Brändpan Oy:n aiempaan henkilöstöön, meillä on kasassa tiimi, joka kykenee tarjoamaan asiakkaillemme näkyviä ratkaisuja markkinoinnin haasteisiin."
-Tj. Suvi Sorsa

Joensuun mainospalvelun Otto Silvennoinen tulee olemaan mukana tukemassa liiketoiminnan sujuvaa siirtymää 30.4.2022 saakka. Suvi ja Otto ovat vanhoja kollegoja ja yhteistyökumppaneita, joten sitä kautta yrityskauppa on hyvinkin luonnollinen jatko yhteistyölle.


"Mainospuolen töissä parasta on huippukivat asiakkaat, jokaisessa projektissa ollaan kehittämässä asiakkaan toimintaa. Onpa työ ollut iso tai pieni, niin oma kädenjälki on näkyvissä. Luovutan asiakkuudet luottavaisin mielin Suville ja hänen orkesterilleen. Päätöstä helpotti se, että jatkajat ovat jo toimineet alalla vuosien ajan. ”
-Otto Silvennoinen


Olemme valmiita palvelemaan vanhoja ja uusia asiakkaita! Yritysvaihdos ruuhkauttaa jonkin verran asiakaspalveluamme alkutaipaleella, mutta hoidamme kaikki asiakkuudet tästä huolimatta hyvällä sykkeellä. Jatkossa teitä palvelevat:


Myynti
Jonna Mertanen
myynti@brandpa.fi
0505515958

Tj./ Yrittäjä

Suvi Sorsa
suvi.sorsa@brandpa.fi
0505515958

Tuotantopäällikkö, teippaukset
Simo Leskinen
leskinen@brandpa.fi
0400474962

Tekstiilituotanto
Sonja Laasonen
tuotanto@brandpa.fi
0400325958

tiedote_liiketoimintakaupasta_henkilökuva.png

Markkinoinnin tarpeita?

bottom of page