MARKKINOINNIN PANKKI

Yrityksesi tärkein myyntivaltti on onnistunut markkinointi. Se on myös keskustelua ja kommunikointia asiakkaitten kanssa. Liian moni hyvä liikeidea on kaatunut, koska markkinointiin ei olla panostettu. Koska se on kallista. Tai on ollut.

Miten sitten Brändpa voi tuottaa markkinointia sinun yrityksellesi niin paljon edullisemmin kuin muut? Annamme sinun tehdä osan myös itse. Me annamme sinulle työkalut onnistumiseen sen jälkeen, kun olemme itse tehneet sen vaativimman markkinoinnin työn. Sinulle jää se helpoin osuus. Kommunikoida asiakkaitten kanssa. Luoda mainoksia rajattomasti ja rakentaa imagoa ammattimaisesti sovelluksellamme, joka on auki 24/7. Tästä kaikesta maksat alkukampanjassa 9,9€/kk. Se on 118,8€ vuodessa. Laske montako mainosta saat perinteisestä mainostoimistosta sillä hinnalla? Et ainuttakaan.

Eikä etusi todellakaan lopu tähän. Niistä saat lisää tietoa lukemalla vielä vähän pidemmälle. Ensimmäinen kuukausi on muuten aina ilmainen. Siinä tuli jo ensimmäinen.

Maksat meille kuukausimaksua, jolla saat käyttöösi oman markkinoinnin pankin. Pankkiisi rakentuu juuri niin paljon palasia ja apukeinoja, kuin itse haluat. Yhdellä ostetulla mainospohjallakin pääset jo pitkälle! Sillä saat jo vaikkapa facebook-seinäsi mainokset näyttämään ammattimaisilta ja myymään entistä enemmän. Voit käyttää yhtä ja samaa pohjaa lukemattomia kertoja eri kampanjoihin, sillä teksti- ja kuvaosuudet ovat muokattavissa tarkoituksesi mukaan. Voit ladata kuvapankkiin tuotevalikoimaasi, joita voit vaihtaa pohjiisi, me muokkaamme lähettämäsi kuvat mainoskelpoisiksi!

 

Vilauksen järjestelmän toimivuudesta näät Start me up -liikeideakilpailun videolta sivun loppupuolella. Voitimme idealla vuonna 2017 Digitalisoituva maailma 1. palkinnon Tiedepuiston liikeideakilpailussa.

https://www.facebook.com/startmeupbusiness/?fref=t...

Markkinointiin kuuluu tänä digitalisaation aikana myös konkreettisia markkinoinninmateriaaleja ja keinoja. Seura ja yritysasiakkaana, saat kaikki markkinoinnin tuotteet -10%/-20% edullisemmin. Markkinoinnin Pankki asiakkaana voit saada vielä extra alennuksia ja etuja!

Pankkiin kannattaa ensimmäisenä hankkia oma logo. Kun materiaalit löytyvät valmiina omasta pankistasi, esimerkiksi työvaatetilaukset hoituvat yhdellä napin painalluksella. Jos tuotevalikoimastamme puuttuu jokin tarvitsemasi tuote tai haluat vaikkapa spesifioitua painosuunnittelua, älä epäröi kysyä sitä erikseen!

Esitteiden ja julisteiden yleislaatu vaikuttaa brändiisi. Jos omistat kuitenkin hyvälaatuisen tulostimen ja haluat tehdä tulostustyön itse, voit tehdä sen suoraan järjestelmästämme. Suurkuva- ja kangastulosteissa meillä on lukuisia eri vaihtoehtoja myös mittatilauksina!

Tilaukset hoituvat siis aina helposti suoraan järjestelmämme kautta.. Sitten kun kaiken hiomisen jälkeen saamme sen ulos! Siihen asti valitse tuotteet tämänhetkisestä esimerkki valikoimasta ja tee tilaus perinteisen sähköpostin suvi.sorsa [a] brandpa.fi kautta, tai soita 050-3315958.. Jos valikoiman tuotteet eivät ole juuri hakemiasi, kysy tarjouspyyntöä, sillä kaikkia tuotteitamme ei löydy vielä järjestelmästä! Lue lisää tilauksista painohinnat & toimitukset -välilehdeltä.

Ja mitäpä mainostaminen olisi ilman perinteisiä printtiä! Järjestelmäämme tulossa myös omaa osiota printti- ja sanomalehti mainontaan.

Tämä on erityisen hyvä työkalu sinulle, joka mainostat lehdissä säännöllisesti. Muokattavan pohjan ansiosta voit vaihtaa kampanjaasi vaikka joka julkaisuun ja näin pidät lukijan mielenkiinnon yllä! Luetko itsekään samat mainokset kymmentä kertaa läpi?

Sanomalehtimainoksissa on muokattavuuden kannalta hyvin pitkälle sama idea kuin muissakin mainospohjissa. Pyrimme luomaan yleiskoot, jotta voit tilata mainokset mistä tahansa lehdestä.

Eikö "runosuoni syki"? Autamme sinua viemään vaikka kampanjan alusta loppuun asti aina niin halutessasi. Tilattavissa on siis myös mainospohjia tekstiosuuksien kera, jotka yhdessä asiakkaan kanssa hiomme lopulliseen muotoonsa. Valmiit työt lisätään mahdollisuuksien mukaan mainospohjien tavoin markkinoinnin pankkiisi, josta ne ovat jälleen jatkojalostettavissa sekä helposti tilattavissa vaikkapa flyerin muotoon.