TILAUKSET

VAATEPAINOT

Ei kalliita aloituskuluja pienemmissä tilauserissä lämpö- ja sublimaatiopainossa! Ainoastaan mahdollinen painolaattamaksu 30€, jos aineiston käsittelyyn menee paljon aikaa tilattavien tuotteitten määrään nähden. Päähineissä, 4-väri painoissa, brodeerauksissa ja silkkipainoissa vähimmäistilausmäärä on kuitenkin yleisesti 10kpl:tta (tuote voi olla eri, mutta paino sama). Sublimaatiopainossa käytetään yleisesti A4 kokoisen alueen vähimmäistilausta. Brodeerauksen loppuhintaan nostavasti vaikuttaa vielä suuri tikkien määrä. Myös suurempia painoja saatavilla! Tilaa valitsemalla tuotteet sekä tilausmäärät ja tilaa perinteisesti sähköpostitse mahdollisen aineiston kera ennen kuin saamme markkinoinnin pankin avattua. Toimitukset 2-4 viikkoa aineistosta, emme vastaa keskusvaraston määrien muutoksista. Tilaukset aineistojen kera sähköpostiin suvi.sorsa [a] brandpa.fi, lue vaatepainatuksen aineisto-ohje sivun lopusta. Hinnat alv 0%.


LÄMPÖSIIRTO 1-väri
Rintapaino max 10cm
3,9€
Selkäpaino max 20cm
5,9€
LÄMPÖSIIRTO 4-väri 5,5€ 7,5€
SUBLIMAATIO 4-väri
-vaaleaan puuvillaan

BRODEERAUS
-1-3000 tikkiä
ohjelmointi 85€

SILKKIPAINO
-esim. 2-väri
aloitus 43€/väri
filmi 23€/väri

3,9€

 

4,5€

 

 

3,9€

5,9€

 

6,5€

 

 

4,9€

Meiltä myös yksilöllinen painosuunnittelu! Hinnat alv. 0% | Glitterit ja metallikalvot sekä vaihtuvapaino +1-1,5€/paino

TILAUKSET

MAINOSTUOTTEET

Mainostuotteissa on tilausmäärät ilmoitettu tuotekohtaisissa tiedoissa. Suurissa tilausmäärissä, voit kysyä tarjousta aina vielä erikseen, niin mainos- kuin vaatetilauksissakin. Valitse haluamasi tuote ja määrät tuoteluottelostamme ja tilaa perinteisesti sähköpostilla, ennen kuin saamme markkinoinnin pankki järjestelmän auki. Meillä ei ole lainkaan mainostuotteissa lisäpainokustannuksia tai laattamaksuja. Jos sinulla ei itsellä ole valmiita tiedostoja tilattaville tuotteille, saat meiltä tietenkin myös suunnittelun tarvitsemiisi tuotteisiin! Kysy tarjous! Toimitusaika vaihtelee tuotteesta riippuen 2-4vk:n välillä (emme vastaa keskusvaraston viivästyksistä). Tulosteet pystymme toimittamaan pääasiassa jo samalla viikolla. Kiireellisissä tapauksissa, otathan meihin aina yhteyttä ensin puhelimitse!

 

TULOSTUSAINEISTOT

Painotalon tulostustuotteiden valmiit aineistot toimitettava riittävän isoina PDF. tiedostoina 300 resoluutiolla. Jos mahdollista, tiedostoon tulisi asettaa 3mm bleedit, jotta kuvapeitto saadaan ylettymään paperin reunasta reunaan. Jos tämä ei ole mahdollista, toimita tiedostossa oleva "taustakuva" erikseen liitteeksi. Taustalle voidaan asettaa myös toivomasi väripeitto.

 

TILAUKSEN TEKO, KUKA VOI TILATA?

Tilaukset tehdään ennen markkinoinnin pankki sovelluksen ulostuloa sähköpostiin suvi.sorsa [a] brandpa.fi tai tämän sivuston yhteydenotto kaavan kautta. Tuotteitamme voi tilata kuka tahansa, niin yritys, seura, yhdistys kuin yksityishenkilökin. Yksityismyynnissä tuotteet maksetaan ennen toimitusta. Toimitus yksityishenkilöille koko Suomeen 9,9€ sis. alv 24% tai nouto yrityksen toimipisteeltä;

Brändpa Oy

Antinkulma 4 A

81280 UIMAHARJU

TOIMITUKSET ja MAKSAMINEN

Toimitamme tuotteemme ympäri Suomen! Itä-Suomen alueella, voimme sopia toimitukset myös asiakaskäyntien yhteyteen tai tuotteet voi noutaa yrityksen toimipisteeltä; Brändpa Oy, Antinkulma 4 A, 81280 UIMAHARJU. Meillä on myös yhteistoimipisteet JOENSUUSSA ja ILOMANTSISSA, jonne toimitamme tuotteet sinulle veloituksetta ja voit noutaa ne sieltä, kun sinulle parhaiten sopii.

 

TOIMITUKSISTA veloitetaan toimitusmaksu lähetettävän tavaran koon ja painon mukaan.

9,9€/14,9€ alv 0%, suur rahdeille, kuten isoille hallinseinä kylteille lasketaan aina rahti erikseen!

 

MAKSUTAPANA käytämme pääasiassa laskutusta 3,9€:n laskutuslisällä, maksumuistutus 10€ +8% korko.

Lue tarkemmat toimitus- ja maksutapaehdot PDF-tiedostosta. josta löytyy myös rekisteriseloste.

 

Jo painetuilla tuotteilla on rajalliset palautus- ja vaihto-oikeudet (kuluttajansuoja huomioiden kuluttajakaupassa)

AINEISTOT JA PESUOHJE

Painoaineiston toimitus sähköisenä

Lämpösiirrolla painettava aineisto:

- Vektoroitu PDF tai EPS

- Värit CMYK

- Teksti konvertoituna tai kirjaisintyyppi ilmoitettava

 

Tulostettava aineisto tekstiileihin:

- Korkealaatuinen PNG

- Läpinäkyvä pohja

- Tarkkuus 300dpi

- Värit RGB / CMYK

 

Pesu:

Lämpöpainossa suositellaan vaatteen pesuohjeet huomioiden

40° pesua, nurinpäin ilman huuhteluainetta. MERKKIÄ EI SAA SILITTÄÄ!

Brodeerausaineisto:

- Vektoroitu PDF tai EPS

- Teksti konvertoituna tai kirjaisintyyppi ilmoitettava

 

Roll up, banderolli, tarrat ym. tulostettavat aineistot:

- Vektoroitu PDF tai EPS

- Korkealaatuinen JPEG tai PDF

- Värit CMYK

- Teksti konvertoituna tai kirjaisintyyppi ilmoitettava

 

Moniväriset työt tehdään tulostamalla. Yksivärisiin töihin, meillä on laaja valikoima eri värisiä paino- ja tarramateriaaleja. Jos kuitenkin haluat juuri jonkin tietyn sävyn koodin mukaan, ilmoitathan siitä meille! Vääränlaisesta aineistot aiheuttavat lisätyötä, josta laskutetaan 30€:n aloituskulu.

 

LUE kaikki AINEISTO-OHJEET toimitukset ja maksaminen PDF. liitteestä!

Yksiväriset työt mahdollista tehdä myös erikoismateriaaleista, kuten glitter pinnalla!